مراکز
1402/5/1 یکشنبه
برگزاری نشست حجاب در دانشگاه پیام نور بیجار
یکشنبه پنجم محرم سال ۱۴۰۲ با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان، نشست حجاب به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر در نماز خانه دانشگاه پیام نور بیجار برگزار گردید و حجت الاسلام میرزایی در باب این فریضه واجب الهی سخنرانی کرد

.

میرزایی با اشاره به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در اسلام و همچنین نقش جامعه و دانشگاهیان در این فریضه الهی گفت: امیر المو منین علی (ع) امر به معروف و نهی از منکر را عنایت دین، قوام شریعت و با فضیلت ترین اعمال بندگان خدا توصیف می نماید که حتی از جهاد در راه خدا نیز بالاتر است.
ایشان در ادامه گفتند، در عصری  كه بعضى نام آن را عصر برهنگى و آزادى جنسى گذارده اند و افراد غربزده، بى بند و بارى زنان را جزئى از آزادى او مى‏ دانند سخن از حجاب گفتن براى اين دسته ناخوشايند و گاه افسانه‏ اى است متعلق به زمان¬ هاى گذشته. ولى مفاسد بى حساب و مشكلات و گرفتاری هاى فردی و اجتماعی روز افزونى كه از اين آزادي وجود آمده را کسی پاسخگو نیست.

در پایان مراسم، زیارت پر فیض عاشورا قرائت گردید و ضمن ذکر مصیبت  حضرت ا با عبدالله حسین علیه الا سلام، سفره اطعام حسینی برپا شد.

یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲

🆔 t.me/@kdpnu