مراکز
1402/4/2 جمعه
برگزاری دوره های آموزش عالی آزاد «آموزش مربیگری پیش دبستانی» و «روانشناسی ورزشی» در پیام نور مرکز سقز
کلاس دوره های آموزش عالی آزاد «آموزش مربیگری پیش دبستانی» و «روانشناسی ورزشی» در دانشگاه پیام نور سقز شروع شد

.

دوره «آموزش مربیگری پیش دبستانی» با حضور ۴۷ نفر از داوطلبان در سالن جلسات دانشگاه با تدریس دکتر بابایی آغاز به کار نمود.در این دوره مواردی همچون: شیوه تدریس و آموزش، روان شناسی رشد آموزش مفاهیم فرهنگی و اجتماعی، آشنایی با شیوه های قصه گویی و نمایش خلاق، بازی و اسباب بازی و...آموزش داده می شود و شرکت کنندگان از مراکز مختلف پیش دبستانی و توانبخشی بازدید خواهند کرد.
 همچنین دوره "روانشناسی ورزشی- تشخیص و کنترل اضطراب در مسابقات ورزشی" با حضور ۱۰ نفر از شرکت کنندگان نیز با تدریس منصور حسن زاده از اساتید روانشناسی برگزار شد و مواردی همچون: تشخیص اضطراب در مسابقات، راه های پیشگیری و نحوه کنترل اضطراب مورد بررسی قرار می گیرد.

در پایان به شرکت کنندگان گواهی موردتایید وزارت علوم اهدا می گردد.
لینک مطلب
🆔 t.me/@kdpnu