فرهنگی و تربیت بدنی
1400/6/28 یکشنبه برگزاری وبینار ازدواج آسان و پایدار در واحد قروه وبینار استانی امر به معروف و نهی از منکر با محوریت فرهنگ سازی ازدواج آسان و پایدار توسط دانشگاه پیام نور واحد قروه برگزار شد در این وبینار که جمعی از روسای ادارات، دانشجویان و جوانان حضور داشتند، ابتدا دکتر رضا رحیمی رئیس واحد قروه ضمن خیرمقدم به حاضرین، امر به معروف و نهی از منکر را موجب تعالی فرد و اجتماع و ترویج حسنات در جامعه دانست و گفت: ترویج ازدواج های آسان به تحکیم بنیان خانواده و ارزش های اخلاقی و دینی در جامعه کمک می نماید.
سپس حجت الاسلام رستمی امام جمعه و کاوه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قروه به ایراد سخنرانی در این وبینار پرداختند.
تبیین اهمیت و جایگاه ازدواج در دین مبین اسلام، لزوم فرهنگ سازی نهادهای فرهنگی و رسانه ها برای ترویج ازدواج های آسان و پایدار و پرهیز از تجمل گرایی، توسعه مراکز مشاوره و مددکاری در امر ازدواج و خانواده، حمایت های مادی و معنوی والدین و نهادهای اجتماعی از تشکیل خانواده توسط جوانان، اهتمام دولت به تامین شغل و مسکن جوانان، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تقویت مهارت های زندگی و حل مساله در بین زوج های جوان و...از نکات برجسته در این سخنرانی ها بود.